Spellground Festival – 3 zile, 3 scene și peste 50 de artiști

204

Spellground Festival se va desfășura în perioada 12-14 august 2016 pe litoralul Mării Negre și se anunță unul dintre cele mai interesante festivaluri din această vară.

Biletele sunt pe măsură. Pentru o singură zi trebuie să scoateți din buzunar 130 de lei. Pentru toate cele trei zile au fost scoase la vânzare bilete de la 200 de lei. Acestea s-au epuizat și mai puteți găsi doar la 295 de lei.

Din cele peste 50 de trupe, 17 sunt de afară. The Kooks și Royksopp sunt capete de afiș.

Cine va cânta la Spellground Festival:

  • 12 august: Roykssop, Amber Run, Oscar And The Wolf, Dennis Ferrer, Andre Hommen, Les Elephantes Bizarres, Coma, Carla`s Dream, Toulouse Launtrec, Pinholes, Sunet Fin etc;
  • 13 august: The Kooks, Editors, Doctor Dru, Byron, Grimus, ROA, Chopstick & Johnjon, We Singing Colours, Rockabella etc;
  • 14 august: Zdob și Zdub, Soul Clap, Aquaris Heaven, Nick Monaco, Gojira & Planet H etc.

Restul trupelor și alte detalii le găsiți pe spellgroundfestival.com.

UPDATE – Festivalul a fost anulat

Ca urmare a decretării zilei de 13 august ca fiind zi de doliu național, festivalul a fost anulat.

Contravaloarea biletelor poate fi recuperată începând cu 12 august. Procedura de recuperare va fi anunțată astăzi, 6 august, pe site-ul oficial al festivalului.Cafea Gratis este un proiect conceput ca un ghid pentru cei care își doresc să își petreacă un timp liber de calitate, indiferent de modalitatea aleasă: vacanțe, filme, muzică, lectură, concerte etc. Pe lângă recomandări nu lipsesc știrile sau informațiile relevante din domeniile amintite mai devreme.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *