Indiana Jones

Ştim când va avea premiera Indiana Jones 5

279

Indiana Jones 5 va apărea pe ecrane în data de 19 iulie 2019. Perioada din an în care va apărea este oarecum curajoasă pentru că de regulă producătorii şi distribuitorii de film se feresc să îşi lanseze filmele în mijlocul verii, când publicul e plecat din oraşe în vacanţe.

În plus, filmul este programat la o săptămână distanţă de premiera unui film Marvel, ceea ce înseamnă că va avea competiţie. E vorba aici de Inhumans, care e programat pe 12 iulie. Interesant este că ambele filme vor fi distribuite de Walt Disney Pictures ceea ce mă face să cred că datele vor fi schimbate pentru că nici un distribuitor nu îşi propune să îşi facă singur concurenţă.

Cel de-al cincilea film din franciză va fi regizat în continuare de Steven Spielberg iar rolul principal va fi jucat tot de Harrison Ford. Kathleen Kennedy şi Frank Marshal vor produce pelicula, alături de Steven Spielberg.

Primul film din seria Indiana Jones a apărut în anul 1981 şi s-a numit Indiana Jones: În cautarea arcei pierdute. În acel film, celebrul arheolog este angajat de guvernul Statelor Unite ale Americii să găsească o arcă veche, înaintea ruşilor.

Al doilea film a apărut în 1984 şi s-a numit Indiana Jones and the Temple of Doom. O ceartă în Shanghai îl forţează pe arheolog, pe partenerul său şi pe o cântăreaţă să traverseze o trecere care se intersectează cu un sat indian disperat să recupereze o piatră sacră ce le-a fost furată.

Următorul film a avut premiera în 1989 şi s-a numit Indiana Jones and the Last Crusade. În film apare şi Sean Connery care îl înterpretează pe profesorul Henry Jones, tatăl arheologului. Acesta dispare în mod suspect în timp ce căuta Sfântul Graal iar tânărul Jones trebuie să continue munca tatălui său.

Ultimul film apărut până acum a avut premiera în 2008 şi s-a numit Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Alături de Henry Ford sunt aduşi actori precum Cate Blanchett sau Shia LaBeouf. În următorul film nu ştim încă ce alţi actori vor juca în afară de Henry Ford.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *