Șuie Paparude a lansat Omul de gheaţă

355

Trupa Șuie Paparude a lansat single-ul Omul de gheață. Acesta anunță un nou album și beneficiază și de un videoclip realizat de Andi Singer.

”Băieții de la Șuie Paparude mi-au influențat viața de când eram foarte mic. Datorită lor am ajuns să cunosc o multitudine de muzica incredibilă, clipuri, filme, regizori, o întreagă lume care era ascunsă în underground, și de care eu nu eram conștient. Ei au fost cei care mi-au deschis apetitul către arta și sunt incredibil de bucuros că am reușit, după atâta timp, să le dau ceva înapoi si să colaborăm. Într-un fel cred ca a fost un fel de datorie, în mod sigur a fost o onoare, Șuie Paparude au darul de a avea o energie foarte sinceră și de a nu compromite deloc ceea ce sunt și asta îi face foarte speciali pe scena muzicală românească”, povestește Andi Singer, potrivit unui comunicat de presă primit pe adresa redacției.

Mihai Câmpieanu, alias Michi, spune că piesa a fost inițial instrumentală și a fost terminată îm octombrie 2013. În 2017 s-a revenit asupra piesei, iar BeanMC a scris versurile.

Videoclipul îl puteți vedea mai jos și pe canalul de YouTube al trupei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *