Suits

Suits
0
0 views
0

Creatorii acestui serial au depus o cantitate considerabilă de efort în dezvoltarea personajelor. Show-ul tinde să fie mai mult despre personaje decât despre lege.

Dinamica dintre personaje este aproape perfectă. Singurul aspect negativ pe care l-am observat la serial este faptul că uneori, doar ocazional, latura legală iese din tipare și devine puțin credibilă.

Interpretările spectaculoase ale unor actori sunt fără cusur. Scenariul este scris într-o manieră superbă și inteligentă.

Încă din momentul în care urmăriți episodul pilot veți fi captivați de acest serial! Suits este un serial din categoria celor cu aspecte legale. Ceea ce îl distinge este amestecul perfect între dramă și elementele comice.

Este de admirat pur și simplu pentru că are un potențial mare și personaje bine conturate. Fiecare episod are ceva special de oferit și șochează de fiecare dată prin momentele neașteptate ce potențează tensiunea.

Harvey Specter și Mike Ross sunt un duo perfect! Chimia lor este fascinantă făcând ca diferențele dintre ei să ducă la câștigarea cazurilor!

Mike Ross (interpretat de Patrick J. Adams) este un tânăr, care posedă un talent mai neobișnuit. Își amintește tot ceea ce citește și vede. Poate recita orice carte a citit sau știe cum să treacă cu brio orice test.

Cu toate acestea, este tras în jos de obiceiurile proaste și nu își utilizează talentul la adevăratul său potențial, până când drumul i se intersectează cu partenerul său pentru urmatoarele sezoane.

Harvey Specter (interpretat de Gabriel Macht) este senior partner la Pearson Hardman. Este sexy și are o reputație atunci când se află în fața instanței. Fiecare costum arată uimitor pe el și reușește să facă astfel încât toate piesele de puzzle să se potriveasca! Îl intervievează pe Mike și de acolo restul este istorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *