Ţapinarii pleacă prin ţară să îl vâneze pe Cupidon

559

Probabil fiind mai patrioţi decât alţii, ţinând mai mult la sărbătoarea Dragobetelui decât la cea a Sf. Valentin, sau posibil să le placă, pur şi simplu, să facă „mişto” de tot ce e superficial în sărbătorile importate de afară, alimentate şi exploatate comercial, Ţapinarii reiau şi anul acesta turneul Anti Valentine`s Day.

Cosmin Covei şi Adrian Tănase, cei doi membrii ai trupei, vor organiza sesiuni de vânătoare în 10 localităţi din ţară: Craiova, Timişoara, Chişineu-Criş, Arad, Sibiu, Braşov, Târgu Mureş, Cluj, Bucureşti şi Constanţa.

Primul concert va avea loc pe 4 februarie, în Craiova, în Cafe Teatru Play, începând cu ora 21:00. Alături de Ţapinari sunt anunţaţi şi cei de la Fără Zahăr. Rezervările se fac la următorul număr de telefon 0722 217 866.

Următoarea oprire va fi în Timişoara, pe 5 februarie. Se va trage în Club Bunker.

Iată cum arată restul calendarului!

Chişineu-Criş. În oraşul din nord-vestul judeţului Arad vor cânta pe 6 februarie, în Old Times Pub, de la ora 22:00. Intrarea va costa 15 lei.

Arad. Pe 7 februarie, Ţapinarii pot fi ascultaţi în Club Nerv de la ora 21:00.

Sibiu. Sibienii se pot bucura de concert pe 8 februarie în Atrium Classic Cafe, de la ora 21:00. Preţul biletului e 20 de lei. Rezervările se pot face la 0723 287 486.

Braşov. După o pauză de două zile, Ţapinarii vor poposi în oraşul de sub Tâmpa, pe 11 februarie, în Rockstadt, de la ora 20:00.

Târgu Mureş. Pe 12 februarie îi puteţi vedea în Office Club.

Cluj. Pentru clujeni ziua de 13 februarie va fi una cu noroc. Ţapinarii vor cânta în oraşul lor în „La Cismărie”. Pe pagina de facebook a evenimentului figurează data de 12 februarie şi nu cea de 13 ca pe site-ul oficial al trupei. 

Bucureşti. În capitală, formaţia va cânta pe 14 februarie, în Club A. Intrarea costă 15 lei.

Constanţa. Ultima redută din aventura celor doi componenţi ai trupei va fi oraşul de pe malul mării unde vor ajunge pe 15 februarie, în Club Doors, după ora 19:00. Biletul va costa 30 de lei, însă alături de aceştia vor cânta şi băieţii de la Fără Zahăr.


! Datele sunt adunate din mai multe părţi şi uneori se bat cap în cap. Indicat ar fi să verificaţi înainte de a merge la concerte.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *