Târgul Gaudeamus va începe mâine la Cluj

33

Cea de-a XIX-a ediție a Târgului de carte Gaudeamus va începe mâine la Cluj. Târgul se va desfășura în perioada 18-22 aprilie 2018, în Piața Unirii. Ediția de anul acesta va fi organizată în context aniversar. Pe lângă împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, se împlinesc și 90 de ani de Radio România.

Organiztorii au anunțat că președintele de onoare al acestei ediții va fi  prof. univ. dr. Aurel Codoban, scriitor clujean.

Deschiderea oficiala a târgului va avea loc mâine, 18 aprilie, de la ora 12:00. Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă între orele 10.00 şi 20.00 şi duminică, între orele 10.00 şi 15.00. Accesul este liber.

La acest eveniment vor fi prezenți peste 70 de expozanţi reuniţi în 65 de standuri. De asemenea, vor avea loc peste 90 de evenimente adresate unui public variat ca domenii de interes şi vârstă.Cafea Gratis este un proiect conceput ca un ghid pentru cei care își doresc să își petreacă un timp liber de calitate, indiferent de modalitatea aleasă: vacanțe, filme, muzică, lectură, concerte etc. Pe lângă recomandări nu lipsesc știrile sau informațiile relevante din domeniile amintite mai devreme.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *