The Accountant (2016)

707

Am ales să urmăresc The Accountant pentru că e regizat de Gavin O`Connor, un regizor pe care l-am descoperit după ce am urmărit Warrior. Din păcate filmul nu s-a ridicat la nivelul celui din 2011, chiar dacă ambele au în centru doi frați care nu au avut o copilărie fericită și care la un moment dat se despart pentru a se reîntâlni în conjuncturi diferite.

The Accountant este până la urmă un film de acțiune mai mult decât mediocru, care are o poveste în spate și nu doar scene de luptă. De fapt, în prima parte nu prea avem scene de acțiune, însă acestea se concentrează oarecum în ultimele 30 de minute.

Filmul durează peste două ore. Coloana sonoră nu este unul dintre punctele forte. Povestea are câteva puncte slabe însă dacă acceptăm faptul că este o ficțiune atunci putem spune ca scenariul este unul bun, care nu sfidează legile fizicii și nici logica elementară.

Actorii interpretează foarte bine și sunt foarte cunoscuți. Ben Affleck joacă rolul principal. Alături de el joacă J.K. Simmons, Ana Kendrick și John Lithgow.

În legătură cu dinamismul filmului, lucrurile nu se derulează cu intensitatea specifică filmelor de acțiune însă povestea se construiește cu fiecare scenă, chiar dacă în prima parte mai încet.

Sinopsis The Accountant. Cristian Wolff este un tip cu o formă de autism ce își folosește ca o acoperire calitatea de contabil pentru pentru a face alte lucruri mai periculoase decat cele de a lucra cu cifrele.

La început ține contabilitatea unora dintre cele mai periculoase organizatii criminale însă simte că autoritățile sunt pe urmele lui și încearcă să își acopere urmele făcând contabilitatea unei firme de robotică ce aparent nu are nici o legătură cu crima organizată.

An: 2016 IMDb: 7,5 Regia: Gavin O`Connor Cu: Ben Affleck, Anna Kendrick, J.K. Simmons Gen: acțiune, crimă Durată: 128 de minute Ecran: wide
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *