The Affair

The Affair
0
0 views
0

The Affair a apărut prima dată în octombrie 2014 și a reușit să se impună în rândul serialelor ce au ca gen cinematografic drama, ajungând anul acesta la cel de-al treilea sezon, ce va debuta pe 20 noiembrie.

Printre protagoniști se numără actori remarcabili precum Dominc West, pe care l-am mai putut vedea în serialele The Wire și Apropiate Adult, sau Ruth Wilson, pe care am putut să o vedem în Jane Eyre.

Pentru rolul din acest serial a câștigat Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rol principal. Serialul a dat anul acesta câștigătoarea Globului de Aur pentru cea mai bună actriță în rol secundar. Aceasta a fost Maura Tierney.

The Affair este îmbrăcat frumos într-un spectacol ce se desfășoară deliberat cu încetinitorul însă într-un ritm convingător.

Cele două personaje principale povestesc ”adevărul” lor în ceea ce privește dezlegarea unei crime misterioase. Spectatorul este invitat astfel să își contureze propriul ”adevăr”.

Aspectul psihologic al acestui joc devine destul de interesant. Același eveniment este privit, simțit și spus în moduri diferite de cei care l-au trăit.

Dacă sunteți captivați de acest joc, puteți să citiți The One, de Vivienne Harris Scott.

Premisa este aproape aceeași. Două personaje se îndrăgostesc în cele mai nepotrivite momente ale vieții lor. Fiecare episod este împărțit într-o secvență văzută diferit de cele două personaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *