The Big Bang Theory va avea încă două sezoane noi

347

CBS a anunțat recent că serialul The Big Bang Theory va avea încă două sezoane. Până acum se credea că sezonul zece, cel care este difuzat în acest moment, va fi ultimul.

Motivul pentru care are loc această continuare, cel puțin până în 2019, ar fi faptul că producătorii au ajuns la o înțelegere cu o mare parte dintre actori în privința salariilor. Actorii care interpretează personajele Leonard, Sheldon, Penny, Howard și Raj au acceptat micșorarea salariilor. Cele cinci personaje reprezintă de faptul personajele care au apărut mereu în primele sezoane.

Producătorii ar urma să le mărească salariile actrițelor Maiym Bialik și Melissa Rauch (Amy și Bernadette), care ar putea apărea și ele în viitoarele sezoane. Cele două au intrat în serial în sezonul trei și câștigau doar 200.000 de dolari pe episod. Spun ”doar” pentru că ceilalți cinci, care au apărut încă din primul sezon, câștigau aproximativ un milion de dolari pe episod.

Cei cinci actori au acceptat o micșorare de salarii pentru a le fi mărite veniturile celor două, care ar putea ajunge la 500.000 de dolari pe episod.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *