The Bronze

644

The Bronze este un film despre sport, mai exact despre gimnastică, în care resemnarea se întâlnește cu dorința de a face performanță. Peste aceste se suprapune un strat fin de umor negru.

Nu veți râde copios însă există oarecare șanse să zâmbiți, într-o formă sau altă.

Filmul este unul bun pentru a vă petrece un timp liber relaxat. Nu e vorba de un film de care să vă aduceți aminte foarte ușor peste ani însă nu veți simți că pierdeți timpul cu el.

Nu ar trebui să vă lăsați păcăliți de notele și calificativele primite pe site-urile de profil. Nu este foarte departe de acestea însă e puțin mai sus decât se încearcă a ni se spune.

The Bronze a primit o nominalizare la Sundance și astfel ne putem da seama de ce e oarecum subapreciat. E un film independent, iar acestea nu dispun de prea multe fonduri pentru promovare.

Mare atenție dacă îl vedeți cu cei mici. Are o scenă cu nuditate explicită și destul de ”brutală”. Probabil că cei mai mulți dintre părinți nu ar vrea să fie văzută de copiii lor.

Scenariul e scris de Mellisa Rauch, cea care joacă rolul principal. Regia îi aparține lui Bryan Buckley.Sinopsis The Bronze: Hope este o gimnastă de succes a Statelor Unite ale Americii, retrasă după ce s-a accidentat în timpul unui concurs și a refuzat să se retragă până se vindecă, iar accidentarea i s-a accentuat.

Peste ani, vedem o tânără frustrată că nu și-a putut exploata potențialul și ruptă de realitate, chiar neintegrată și frivolă.

Făcând parte dintr-un orășel mic, toți o respectă și îi trec cu vederea lucrurile nepoliticoase și mofturile. Crede că i se cuvine tot și nu plătește nimic din ce consumă.

Pentru a o scoate din această stare, tatăl său găsește o soluție și o ”păcălește”, dându-i o misiune nouă, aceea a antrena o tânără speranță.

Evident, inițial refuză, iar mai apoi găsește diverse motivații pentru a merge în sala de gimnastică pentru a antrena, chiar dacă asta ar însemna să împartă cu alții micile ei secrete.

An: 2015 IMDb: 6.o Regie: Bryan Buckley Cu: Melissa Rauch Gen: comedie Durată:100 de minute
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *