The Comedian (2016)

573

The Comedian este o comedie subapreciată. Deși nu este o capodoperă, este una care ne poate destinde în fața micului ecran. Din anumite puncte de vedere se aseamănă cu Birdman însă nu are aceeași anvergură și nici aceleași pretenții la principalele premii cinematografice.

Distribuția este una foarte bună. Despre regizorul Taylor Hackford putem spune că cel mai important film al său este Avocatul Diavolului însă acesta a fost lansat în urmă cu 30 de ani.

Despre cel mai recent film al său putem spune că stă cel puțin bine la aproape toate capitolele. Umorul este divers și pentru toate categoriile de vârste sau, mai bine zis, pentru toate categoriile de public. Se exagerează uneori însă alteori umorul este subtil.

Imaginea și dinamica filmului se ridică peste nivelul mediu. Nu vorbim de un film la care să ne plictisim, chiar dacă nu este unul care să fie pe gustul tuturor.

Sinopsis The Comedian. Robert de Niro interpretează rolul unui comedian ajuns la vârsta a treia, cunoscut doar pentru un rol dintr-un film de succes din tinerețea sa. Aproape nimeni nu îi știe numele real însă toată lumea îl cunoaște după numele personajului interpretat.

Acesta încearcă să trăiască și să își facă un nume din stand up comedy însă este împiedicat aproape de fiecare data de numele greu pe care îl poartă în spate. Aproape nimeni nu vrea să vadă cine este acum. Aproape toată lumea vrea să reînvie vechiul personaj.

Intriga filmului se învârte în jurul acestei situații și este apoi condimentată de apariția unei tinere instabilă emoțional, de care se simte atras.

An: 2016 IMDb: 5.7 Regie: Taylor Hackford  Cu: Robert de Niro, Leslie Mann, Danny DeVitto Gen: comedie Durată: 119 minute
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *