Charlize Theron

Scenariul filmului The Gray Man va fi rescris pentru Charlize Theron

454

Sony a semnat o înţelegere cu Joe Shrapnel şi Anna Waterhouse pentru a rescrie The Gray Man pentru Charlize Theron. Filmul e bazat pe cartea lui Mark Greaney, va fi regizat de Christopher McQuarrie şi reprezintă o prioritate pentru studiou în 2016.

Scenariul fusese scris anterior de fraţii Ruso care urmau să regizeze însă au fost prinşi cu Captain America şi următoarele filme din Avengers. La un moment dat, printre actori era dat şi Brad Pitt dar optica asupra peliculei a fost schimbată pentru a îi permite lui Charlize Theron să se implice.

The Gray Man îşi concentrează atenţia pe un agent CIA care se transformă într-un asasin nevoit să scape de adversarii săi pentru a salva vieţile fiicelor lui pe care nu ştia că mai sunt în viaţă.

Cei doi scenarişti au mai lucrat împreună la alte filme iar cea mai recentă colaborare este cea pentru Race, o dramă sportivă regizată de Stephen Hopkins ce spune povestea atletului Jesse Owens care la Olimpiada din 1936, în încercarea de a deveni cel mai bun atlet, se loveşte de viziunea lui Hilter legată de supremaţia ariană, el fiind de culoare.

Pelicula e programată să apară la începutul anului viitor. În film vor juca Jeremy Irons, Amanda Crew sau Shanice Banton.

Pe Charlize Theron am văzut-o recent în Mad Max şi am aflat că aproape sigur nu va apărea în următorul film din serie. Cu toate acestea nu duce lipsă de proiecte. În acest moment filmează pentru The Coldest City, alături de James McAvoy şi Sofia Boutella.

A terminat filmările pentru alte două filme ce probabil vor apărea în 2016. Primul este The Huntsman Winter’s War, care are o distribuţie impresionantă. În el joacă alături de Chris Hemsworth, Jessica Chastain şi Emily Blunt. Al doilea film este The Last Face şi joacă alături de Javier Bardem, Jean Reno şi Adele Exarchopoulous.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *