The Huntsman: Winter`s War (2016)

948

The Huntsman: Winter`s War este un film care pleacă de la una dintre cele mai cunoscute povești ale copilăriei – Albă ca Zăpada și cei șapte pitici. Nu putem spune că este o adaptare deoarece sunt prea puține elemente preluate din poveste.

Piticii sunt doar doi și nu știm dacă au vreo legătură cu Albă ca Zăpada. În regulă, în total sunt patru pitici însă doar doi sunt bărbați. Albă ca Zăpada este prezentă doar cu numele, în sensul că îi este pronunțat de câteva ori însă doar atât.

Dacă Albă ca Zăpada nu este atunci nici prințul nu își face apariția. Rolul lui este preluat de Eric, iar cel al fetei de care se îndrăgostește acesta de Sara.

Vom vorbi de poveste și personaje în sinopsis. Acum ne vom concentra pe celelalte aspecte.

Scenariul este unul bun. Nu este unul foarte elaborat însă se ridică la așteptările acestui gen de film. După cum puteți vedea pe site-urile de profil, nu a fost primit prea bine de spectatori. Eu zic să nu vă lăsați păcăliți de nota primită pe IMDb. Consider că 6.1 nu este o notă care să reflecte realitatea.

Probabil că scenele de acțiune nu au fost suficient de conturate deși nu mi s-au părut ”fake”. Cu siguranță, încercând să fiu cât mai obiectiv, cred că filmul nu merită o notă mai mare de 8, dar nici una sub 7.

Nu voi încerca să dau o notă ci doar vreau să subliniez că e subestimat.

La capitolul interpretare pot să zic că filmul stă bine și nici nu avea cum să stea altfel, având în vedere ce nume joacă în el.

Sinopsis The Huntsman: Winter`s War. Freya este sora Ravennei (regina malefică). Ambele au puteri magice însă prima nu vrea să și le folosească. După ce îi este ucisă fetița chiar de iubitul ei devine rege ca gheața și își propune să îndepărteze sentimentul de iubire din toți oamenii.

Se retrage în propriul castel unde aduce cu forța copii mici, cărora le ucide părinții în fața lor, pentru a deveni reci. Ulterior îi antrenează pentru a intra în armata ei formată din vânători.

Iubirea este interzisă, iar cei care o încalcă sunt aspru pedepsiți. Eric și Sara sunt doi dintre vânătorii care încalcă această regulă și își propun să fugă din regatul reginei dar aceasta află. Continuarea o aflați în film. 🙂

An: 2016 IMDb: 6,1 Regia: Cedric Nicolas-Troyan Cu: Jessica Chastain, Chris Hemsworth, Emily Blunt, Charlize Theron Gen: fantastic, aventură, acțiune Durată: 114 minute Ecran: 3D
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *