The Whole Truth (2016)

574

The Whole Truth este un thriler în care joacă Keanu Reeves, Gugu Mbatha-Raw și Renee Zellweger. Primii doi au calitatea de avocați într-o speță deloc simplă, în care inculpatul refuză să vorbească atât în instanță cât și cu cei care îl apără.

De fapt, această situație naște intriga în jurul căreia este construit filmul. Ești convins să stai până la final pentru a vedea care este adevărul.

Filmul este oarecum linear, fără a avea momente în care tensiunea să crească sau să scadă sub nivelul cu care suntem obișnuiți încă de la început.

În mare parte toată acțiunea se petrece în sala de judecată și se concentrează asupra probelor, cu excepția amintirile sau a lucrurilor petrecute anterior crimei.

Luăm oarecum contact cu sistemul penal american, în care vedem ce înseamnă să ți se decidă soarta, din punct de vedere legal, de niște oameni străini care decid emoțional.

Dacă vă displac procesele s-ar putea să găsiți acest film plictisitor.

Sinopsis The Whole Truth. Un tânăr este acuzat că și-a omorât tatăl într-un mod brutal. În timpul procesului este apărat de un avocat prieten familiei.

An: 2016 IMDb: 6.0 Regie: Courtney Hunt Cu: Keanu Reeves, Gugu Mbatha-Raw și Renee Zellweger Gen: thriler Durată: 93 de minute Ecran: normal
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *