Timpuri Noi

Timpuri Noi va cânta pe 7 ianuarie în Hard Rock Cafe

468

Pe 7 ianuarie Timpuri Noi va cânta în Hard Rock Cafe din Bucureşti, începând cu ora 21:30. Biletele pot fi cumpărate atât de la club cât şi din magazinele Muzica, Uman, Senia cât şi de pe iabilet.ro.

Un bilet la concertul Timpuri Noi costă 50 de lei la categoria VIP, cu loc la masă, în faţa scenei, şi 35 de lei la celelalte categorii, indiferent daca vorbim de loc la masa sau nu, spaţiu de fumători sau nefumători.

Spectacolul este organizat de Best Music iar Rock FM e partener media. Chiar dacă trupă a scos ultimul album, Deschide-ţi mintea, în 2012, Timpuri Noi are în repertoriu numeroase hit-uri pentru o seară de neuitat. Piese precum Adeline, Stere, Luca, Verginica sau Rambo vor încinge atmosfera.

Deschide-ţi mintea este al optulea album al trupei şi primul fără Adrian Pleşca. Toate cele zece piese sunt scrise de vocalistul Dan Iliescu, iar alături de el, pentru înregistrarea materialului au mai contribuit Felician Sfura la tobe şi Sabin Penea la chitară bas. Pentru cei care nu ştiu, toate hiturile trupei cunoscute de publicul larg sunt compuse de acelaşi Dan Iliescu.

Nucleul dur al trupei a fost tot timpul alcătuit din Dan Iliescu şi Adrian Pleşca. Cel din urmă a părăsit trupa în 2009, fiind înlocuit cu Tică Alexe.

În 2010 Timpuri Noi era formată din Dan Iliescu, chitară şi voce, Tică Alexe, voce, Vlady Săteanu, bas, Andrei Bărbulescu, tobe. În 2011 în trupă intră Felix Sfura, tobe, şi Sabin Penea, bas şi vioară. Ultimul a părăsit trupa în 2014 şi a fost înlocuit cu Alex Vâşcan, bas şi voce.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *