Toulouse Launtrec Dejun in iarba

Toulouse Launtrec îşi lansează al treilea album

486

Joi, 8 octombrie 2015, Toulouse Launtrec îşi va lansa al treilea album în Hard Rock Cafe din Bucureşti, începând cu ora 21:30. Biletele costă 40 de lei pentru cei care vor loc la masă, în faţa scenei, şi 30 de lei pentru restul.

Ca un omagiu adus picturii franceze impresioniste (pentru cei ce nu ştiu, Henri de Toulouse-Launtrec a fost un pictor francez), noul album se va numi „Dejun pe iarbă”, după celebrul tablou pictat de Edouard Manet.

Chiar şi coperta materialului discografic este inspirată după acesta, făcându-se câteva modificări. Se creează efectul de oglindă, cele patru personaje îşi inversează poziţia, iar „domniţa” din spatele originalului e înlocuită cu un domn cu un instrument muzical.

De altfel membrii trupei au declarat că impresionismul este unul dintre curentele ce definesc muzica lor, alături de burlesque şi pop-art.

Albumul conţine zece piese ce însumează 35 de minute. Costă 30 de lei şi poate fi cumpărat de pe site-ul trupei sau de la concertele acesteia. Câteva piese le puteţi asculta deja pe canalul lor de Youtube.

La concertul de joi, Toulouse Launtrec promite că va cânta toate piesele de pe noul album, plus „Nu se termină aşa” şi „Aur”. De asemenea, într-un interviu acordat pentru bestmusic.ro, au declarat că vor fi mulţi invitaţi. Vor avea în plus un violoncel, o violă, un pian şi alte surprize.

Despre noul album au spus că este „mai dens şi mai la obiect. Piesele sunt majoritatea în română. Liniile sunt mai melodice şi backing-urile mai prezente.”

Trupa are până în prezent programate patru concerte. Primul dintre ele e cel din Hard Rock Cafe. Urmează apoi un concert în Shelter din Cluj Napoca, pe 24 octombrie, unul în The Trumpets din Iaşi, pe 29 octombrie, şi unul în Daily Pub din Galaţi, pe 21 noiembrie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *