Trailer Mohawk

30

Dark Sky Films a lansat trailerul filmului Mohawk ce va apărea pe ecrane pe 2 martie 2018. Echipa din spatele filmului We Are Still Here va reveni aşadar cu un nou film.

Povestea lui nu e tocmai nouă. După ce tribul său dă foc unei tabere militare americane, o războinică din Mohawk se trezeşte urmărită de un contigent de militari americani ce doresc să se răzbune şi este nevoită să se apere folosindu-şi abilităţile native.

Acţiunea filmului se petrece pe parcursul unei zile extrem de sângeroase din războiul din 1812, un război celebru în care teoretic triburile amerindiene nu erau implicate deoarece beligeranţii au fost americanii şi britanicii.

Actorii distribuiţi în film nu sunt foarte cunoscuţi însă sunt de perspectivă. Rolul principal e jucat de Kaniehtiio Horn, o actriţă ce a mai avut roluri minore în filme foarte cunoscute. Ei i se alătură actori precum Justin Rain sau Ezra Buyinghton.Cafea Gratis este un proiect conceput ca un ghid pentru cei care își doresc să își petreacă un timp liber de calitate, indiferent de modalitatea aleasă: vacanțe, filme, muzică, lectură, concerte etc. Pe lângă recomandări nu lipsesc știrile sau informațiile relevante din domeniile amintite mai devreme.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *