Trailer Survivor sau de ce vrea Pierce Brosnan să o ucidă pe Milla Jovovich

270

Acest trailer a apărut săptămâna trecută şi din păcate l-am ratat însă nu e niciodată prea târziu pentru a scrie despre el pentru că ne sugerează faptul că în curând vom avea un film de acţiune foarte bun pe marile ecrane.

Survivor va fi lansat în cinematografe pe 29 mai, iar confruntarea dintre cea mai apreciată actriţă din sud-estul Europei şi actorul care pentru mulţi încă îl înfăţişează pe James Bond, pare a construi aşteptări care vor fi satisfăcute foarte greu.

Milla Jovovich joacă rolul unui agent secret care cade victima unui atac terorist cu bombă, iar apoi guvernul angajează un asasin nemilos, jucat de Pierce Brosnan, pentru a o ucide.

Sinopsis-ul oficial este foarte simplu şi ne duce cu gândul că scenariul e sacrificat în numele efectelor speciale, al exploziile sau urmăririlor cu maşini etc. Oare va fi aşa !?

Cred că se va da o bătălie cruntă între Spectre şi acest film în care învingătorul e greu de anticipat.

Survivor este regizat de James McTeigue. Acesta a mai regizat V de Vendeta şi a fost prim asistent de regizor la filmele Matrix, Star Wars: Atacul Clonelor, The Matrix Reloaded sau The Matrix Revolutions.

Scenariul e scris de Philip Shelby, iar printre actori, în afara de cei enumeraţi deja, se află Emma Thompson, James D’Arcy şi românca Ancuţa Breaban.

S-a filmat atât în Sofia cât şi în Londra.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *