The Choice film

Vom vedea de Valentine’s Day o clonă după The Notebook!?

694

The Notebook este cu siguranţă una dintre cele mai bune drame romantice care au fost făcute până acum. De fiecare dată când apare câte un film de acest gen în care joacă Ryan Gosling sau Rachel McAdams, ori e regizat de Nick Cassavetes, aşteptările mele sunt imense şi îmi doresc să văd ceva la fel de bun.

De data asta atenţia mea se îndreaptă către The Choice. Chiar dacă nici unul din numele de mai sus nu e implicat, văzând primul trailer apărut în urmă cu câteva ore, pot să zic că e o copie fidelă. Oare am dreptate!? Voi ce ziceţi!? Există totuşi un numitor comun. Ambele filme sunt adaptări după romanele lui Nicholas Sparks.

În plus, vedem câteva scene care se aseamănă cu cele care au fost extrem de importante în The Notebook. Vedem roata de la târg, vedem lacul şi mai vedem acele scaune de lemn care se balansează pe terasa din fata unei case tot din lemn. De asemenea, după primul moment în care fac dragoste, intervine un alt barbat iar cel parasit gaseseşte consolare în braţele altei femei.

Mai mult, la fel ca în The Notebook se merge pe actori necunoscuţi. Nici Rachel şi nici Ryan nu erau nume importante în cinematografie şi au dat probe extrem de serioase pentru a obţine rolurile.

Să ne concentrăm însă pe The Choice. Sinopsis-ul oficial e extrem de sumar. Travis şi Gabby se întâlnesc ca vecini într-un mic orăşel de coastă, se îndrăgostesc iar dragostea lor e pusă la cele mai grele încercări posibile ce se întind pe aproximativ un deceniu. Vă sună cunoscută povestea!?

Filmul va apărea pe 5 februarie 2016, cu puţin înainte de Valentine’s Day, fiind produs de Lionsgate. Regia îi aparţine lui Ross Katz iar rolurile principale sunt jucate de Teresa Palmer (Iubitul meu e zombi) şi de Benjamin Walker (Abraham Lincoln: Vampire Hunter). Alături de ei mai joacă Tom Wilkinson (judecătorul din Belle) şi Maggie Grace (Shannon din Lost şi fata lui Liam Neeson din Taken 2).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *