The Legend of Tarzan

Primele imagini din The Legend Of Tarzan

470

Primul trailer The Legend Of Tarzan ne lasă să sperăm că vom vedea cel mai bun film in centrul căruia e celebrul pui de om crescut de maimuţe. Îmbucurător e şi faptul că va putea fi văzut în 3D. Mai trebuie însă să aşteptăm o jumătate de an pentru că va avea premiera pe 1 iulie 2016, în Statele Unite ale Americii.

The Legend Of Tarzan este regizat de David Yates, cel care a stat în spatele camerei de filmat la ultimele patru filme din seria Harry Potter şi se pare că va sta şi la următorul film adaptat după o carte scrisă de J.K. Rowling, care se va numi Fantastic Beasts and Where to Find Them şi care va apărea la sfârşitul anului 2018.

Actorii sunt şi ei foarte cunoscuţi şi apreciaţi, în egală măsură. Printre ei se află Cristoph Waltz, Samuel L. Jackson şi Djimon Hounsou. Rolul lui Jane e jucat de Margot Robbie, pe care o vom vedea şi în Suicide Squad, iar cel al lui Tarzan e jucat de Alexander Skarsgard, suedezul care îl interpretează pe Eric Northman în serialul True Blood.

Personajul Tarzan a apărut pentru prima dată în 1912, în romanul lui Edgar Rice Burroughs, numit Tarzan of the Apes. Succesul cunoscut atunci a făcut posibilă apariţia a încă 23 de romane care îl au pe acesta în centrul lor.

Marţea trecută au apărut trei postere din The Legend Of Tarzan pe care o să le postez mai jos.

The Legend Of Tarzan

The Legend of Tarzan

The Legend of Tarzan poster

În noul film vom vedea un Tarzan domesticit care trăieşte împreună cu soţia sa Jane în Londra. Acesta este nevoit să revină în jungla în care a crescut când devine un pion în jocul murdar al capitanului Leon Rom, jucat de Cristoph Waltz.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *