Triple 9 poster

Primul trailer Triple 9

455

Cei de la Open Road Films au lansat de curând primul trailer al filmului Triple 9 Red Band în care joacă şi Kate Winslet. Acesta e plin de acţiune şi suspans, anunţând astfel un film interesant ce va apărea pe ecrane abia în luna februarie.

Alături de Winslet, în peliculă mai joacă Woody Harelson (The Hunger Games, Zombieland), Cassey Affleck (Interstellar), Chiwetel Ejiofor (The Martian, 2012), Aaron Paul (Fast and Furious) şi Antony Mackie (Captain America: The Winter Soldier). Regia îi aparţine lui John Hillcoat care a mai regizat Lawless.

Thrilerul spune povestea unui grup de poliţişti corupţi ce sunt şantajaţi de mafia rusă pentru a da un jaf aproape imposibil în care ucid un poliţist debutant.

Filmările au avut loc în Atlanta iar producţia a avut la dispoziţie un buget de aproximativ 28 de milioane de dolari. Aşadar, sunt toate şansele să vedem un film de acţiune antrenant. Pretenţiile producătorilor sunt suficient de mari încât şi-au dorit cei mai buni actori. Aceştia l-au curtat pe Shia LaBeouf care a acceptat dar a fost înlocuit. Iniţial, unul dintre roluri i-a fost acordat lui Cate Blanchet care uletrior a fost înlocuită cu Kate Winslet.

Printre actorii ce au cochetat cu roluri în film s-au aflat Christoph Waltz, Chris Pine sau Michael B. Jordan.

Din păcate, trailerul nu a fost postat pe canalul de Youtube al celor de la Open Road Films ci pe Yahoo Movies, neputând astfel să vi-l arătăm aici fără a încălca drepturile de autor însă vă putem da un link. Aşadar, dacă vreţi să vedeţi trailerul Triple 9, daţi clic pe link-ul aflat la câteva cuvinte mai în spate. Odată cu trailer-ul a fost lansat şi primul afiş pe care îl puteţi vedea la începutul articolului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *