TVR va difuza JO din 2018 şi 2020 dar şi preliminariile Champions League si Europa League din acest sezon

448

Televiziunea Română a anunţat astăzi că a achiziţionat drepturile de televizare ale Jocurilor Olimpice de iarnă din 2018 şi ale Jocurilor Olimpice de vară din 2020. De asemenea, TVR va transmite meciurile echipelor româneşti din actualele preliminarii ale Champions League şi Europa League.

Consiliul de Administrație al TVR a aprobat, în ședința de luni, achiziționarea, cu titlu exclusiv pe piața media din România, a partidelor Viktoria Plzen — FCSB și Viitorul — APOEL Nicosia din turul 3 preliminar al Champions League, respectiv dubla manșă Dinamo — Athletico Bilbao și returul Astrei Giurgiu cu ucrainenii de la Oleksandria din turul 3 preliminar al Europa League.

Observăm aşadar că TVR nu a cumpărat drepturile TV pentru toate meciurile echipelor româneşti din aceste preliminarii de CL şi Europa League. Meciul dintre CSU Craiova şi AC Milan s-ar putea vedea doar în Italia deoarece oltenii au pretenţii financiare prea mari.

Jocurile Olimpice de iarnă din 2018 se vor juca în Coreea de Sud, iar Jocurile Olimpice de vară din 2020 se vor juca în Tokyo.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *