Penny Dreadfuul

Ultimele noutăţi despre serialele anului 2016

585

În ultimele 24 de ore au apărut informaţii importante despre unele dintre cele mai bune seriale din 2016. Este vorba de anunţuri legate de producerea unor noi sezoane sau de data lansări acestora. Vom încerca să facem o sinteză şi să vă oferim informaţiile care vă interesează.

Sezonul şase din Shameless a debutat duminică şi va avea 12 episoade ce se vor termina în aprilie. Ieri am aflat că serialul va avea şi al şaptelea sezon şi asta nu poate decât să ne bucure. Decizia probabil a fost luată mai demult dar s-au aşteptat audienţele primului episod din noul sezon, care se pare că au fost pozitive.

Am aflat şi când va avea premiera sezonului 5 din House of Lies. Data este 10 aprilie 2016. În acest moment, o parte din actori se află în Cuba unde filmează unul dintre episoadele noului sezon, ce va avea 10 episoade, din câte se pare.

În acelaşi timp, am aflat şi când va avea premiera sezonului 3 din Penny Dreadful, adică pe 1 mai 2016 şi va avea doar 9 episoade. Serialul este creat, scris şi produs de John Logan, care a fost nominalizat de trei ori la Oscar pentru Gladiator, Hugo şi The Aviator. Starul acestui film este franţuzoaica Eva Green.

Nu ştim încă data premierei sezonului 4 din Devious Maids însă am aflat că în primul episod al acestuia Eva Longoria va fi guest star şi va juca din nou împreună cu James Denton. Cei doi au mai jucat în Neveste disperate.

Person of Interest se va întoarce în această primăvară cu sezonul 5, ce va avea 13 episoade, însă nu ştim încă data premierei. S-a tot discutat că acesta va fi ultimul sezon însă nimeni nu a spus asta pe cale oficială astfel încât e posibil să mai vedem şi alte sezoane. În schimb, CBS a confirmat că sezonul 6 din Mike & Molly, cu Melissa McCarthy, va fi ultimul. Acesta a debutat deja pe 6 ianuarie.

Să ne orientăm şi spre noile seriale anunţate recent. Showtime va produce un nou serial în care producător executiv va fi Jim Carey. Acesta se va numi I’m Dying Up Here şi va fi o comedie a cărei acţiune se va petrece în L.A.-ul anilor 70.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *