Un avion în care zbura Jennifer Lawrence a aterizat de urgenţă

162

Potrivit presei de peste ocean un avion privat în care zbura Jennifer Lawrence a fost nevoit să aterizeze de urgenţă după ce unul dintre motoare a intrat în avarie la 9.400 de metri altitudine. La aterizare a apărut o defecţiune şi la al doilea motor al aeronavei.

Jennifer Lawrence se întorcea din Louisville, oraşul natal, însă avionul în care zbura a fost nevoit să aterizeze de urgenţă pe aeroportul din Buffalo, New York.

La aterizare avionul a fost aşteptat de mai multe ambulanţe şi vehicule de urgenţă. Se pare că Jennifer Lawrence nu a păţit nimic în afară de a trage o mică sperietură.

Actriţa era într-o scurtă deplasare în Louisville, Kentucky, oraşul în care s-a născut pe 15 august 1990.Cafea Gratis este un proiect conceput ca un ghid pentru cei care își doresc să își petreacă un timp liber de calitate, indiferent de modalitatea aleasă: vacanțe, filme, muzică, lectură, concerte etc. Pe lângă recomandări nu lipsesc știrile sau informațiile relevante din domeniile amintite mai devreme.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *