Un nou trailer al filmului Pan

465

Warner Bros au lansat un nou trailer al filmului Pan, care în opinia mea este un dintre cele mai aşteptate filme fantasy ale anului, nu doar datorită poveştii în sine ci şi datorită distribuţiei. În el vor juca Hugh Jackman, Amanda Seyfried şi Nonso Anozie. Levi Miller, cel care îl va interpreta pe Pan, e un necunoscut pentru publicul larg însă din primele imagini pare a fi talentat.

Regizorul Joe Wright a mai avut pe mână filme importante, însă nu de factura asta ci în principal de epocă, cum ar fi Mândrie şi Prejudecată (2005), Atonement (2007) sau Anna Karenina (2014). O mare provocare pentru acesta e că în noul film trebuie să imprime un dinamism suplimentar, având în vedere că pelicula e adresată altei categorii de public şi va fi 3D.

Filmul îşi propune să le ofere o altă perspectivă personajelor create de J.M. Barrie şi să ne introducă în lumea orfanului Pan, dezvăluindu-ne actele de curaj ale acestuia pe magicul tărâm Neverland, la fel de distractiv pe cât de periculos.

Hugh Jakman îl va interpreta pe piratul Blackbeard, Garret Hedlund pe Hook, Rooney Mara pe Tiger Lily, iar Amanda Seyfried pe Marry. Ceilalţi actori au filme importante în care au jucat de-a lungul timpului.

Îniţial, rolul lui Hugh Jakman îi fusese oferit lui Javier Bardem, iar pentru rolul lui Tiger Lily au fost în cărţi Adele Exarchopoulous, Devery Jacobs şi Lupita Nyong’o. Scenariul e scris de foarte mult timp, iar în 2013 intrase pe lista celor mai interesante scenarii care nu au intrat în atenţia producătorilor.

Judecând după mesajul de pe majoritatea afişelor „Every legend has a beginning” putem anticipa că producătorii au urmărit să creeze din acest film o franciză, o poveste care să se deruleze în mai multe filme. Rămâne de văzut dacă reţeta financiară va fi cea aşteptată şi dacă vor urma şi alte filme.

Filmul va apărea în SUA pe 9 octombrie şi probabil cam în acelaşi timp şi în România.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *