The Revenant

Un nou trailer The Revenant

289

După ce ieri 20th Century Fox a dat publicităţii peste zece fotografii din The Revenant, astăzi studioul a lansat un nou trailer tulburător în care îl vedem pe Leonardo DiCaprio epuizat după lupte nesfârşite în care duşmani îi sunt oamenii, animalele şi natura. Acesta e nevoit să privească cum apropiaţii îi sunt îngropaţi de vii, se luptă cu urşii, fiind nevoit să îndure gerul şi cascadele.

Tom Hardy joacă rolul eroului negativ, al vânătorului fără scrupule. Ambii se anunţă a fi candidaţi serioşi la Oscar, alături de Alejandro Gonzales Inarritu. Regizorul mexican cunoaşte deja „gustul” Oscarului câştigându-l anul trecut cu Birdaman şi fiind nominalizat pentru Babel şi Biutiful.

Povestea din The Revenant e una inspirată din fapte reale ce se regăsesc şi în cartea lui Michael Punke. Scenariul e scris de Inarritu şi Mark Smith. Acţiunea are loc în 1823 în America de Nord.

Într-o expediţie menită a explora pustiul continentului american, Hugh Glass este atacat de un urs şi lăsat să moară de propriul echipaj. Acesta supravieţuieşte în mod miraculos şi de aici încolo începe o luptă dură pentru a ieşi din impas.

Filmul a fost tras în mai multe locaţii din Canada, Argentina şi Statele Unite ale Americii. Asta din cauza vremii din Canada. În Argentina vremea s-a dovedit mai blândă iar peisajele similare cu cele din Amrica de Nord.

Alejandro G. Inarritu este la prima colaborare cu Leonardo DiCaprio, iar actorul e la primul film în ultimii doi ani. Ultimul în care a jucat a fost Lupul de pe Wall Street. Dar … vorbele sunt de prisos. Să aruncăm o privire peste trailer! Vă aşteptăm cu opinii legate de el!

Filmul va avea premiera în România în ianuarie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *