VIDEO! Noi trailere ale noului Baywatch, în care joacă D. Johnson

700

Paramount Pictures a dezvăluit două noi trailere al noului Baywatch, ce va debuta pe ecrane în data de 26 mai 2017. În el vor juca Dwayne Johnson, Alexandra Daddario, Zac Efron, Kelly Rohrback, Priyanka Chopra etc.

Serialul a fost unul dintre cele mai urmărite la începutul anilor 90 și e probabil cel mai cunoscut produs de televiziune în care a jucat Pamela Anderson. Primul sezon a apărut în 1989. Nici unul dintre actorii din vechiul Baywatch nu vor mai juca în cel nou.

Se vorbea la un moment de posibilitate ca Nina Dobrev (Vampire Diaries) să primeasca rolul lui Summer, jucat în trecut de Nicolle Egert. Acesta i-a revenit în cele din urmă Alexandrei Daddario. Rolul Pamelei Anderson a fost primit de Kelly Rohrback. Aceasta o interpreta pe C.J. Parker.

Mai jos aveți cele două trailere care au fost lansate în această săptămână. În ultimele zile au fost date publicității mai multe postere și fotografii pe care le puteți vedea pe pagina noastră până când va apărea pe ecrane filmul. Nu uitați să ne dați like pentru a primi mai multe informații despre filmele și serialele voastre preferate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *