Vocea României va reveni la Pro TV pe 8 septembrie cu un nou membru în juriu

153

Pro TV a anunţat că emisiunea Vocea României va apărea pe micile ecrane începând din 8 septembrie 2017. Cel de-al şaptelea sezon va fi difuzat în fiecare seară de vineri, de la ora 20:30, iar juriul va fi uşor schimbat faţă de sezoanele trecute.

Bartoş va prezenta în continuare emisiunea, iar Tudor Chirilă, Smiley şi Loredana vor rămâne în juriu. Moga va fi însă înlocuit de Adrian Despot, solistul de la Viţa de Vie.

Acest sezon va avea o modificare în format, antrenorii având posibilitatea, în cea de-a doua etapă a competiţiei, de a înlocui oricând concurentul pe care l-au salvat după ce acesta a fost eliminat dintr-o altă echipă.

Mai exact, antrenorii pot înlocui oricare dintre concurenţii salvaţi. La finalul etapei confruntărilor va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.Cafea Gratis este un proiect conceput ca un ghid pentru cei care își doresc să își petreacă un timp liber de calitate, indiferent de modalitatea aleasă: vacanțe, filme, muzică, lectură, concerte etc. Pe lângă recomandări nu lipsesc știrile sau informațiile relevante din domeniile amintite mai devreme.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *