Concert Voltaj

Voltaj va susţine o serie de concerte caritabile sau cu intrare liberă

230

Trupa Voltaj are programate o serie de concerte oarecum diverse. Unele vor fi cele cu care ne-am obişnuit, altele vor cocheta cu muzica simfonică, unele vor fi gratuite, iar altele vor fi caritabile.

Astazi, 29 noiembrie 2015, trupa va cânta la Vălenii de Munte, fiind invitată de primărie pentru a închide Serbările Toamnei. Alături de Voltaj, pe scenă vor mai urca Florin Vasilică, Senzual, Zuralia Orchestra, Hora şi Rustic. Voltaj va cânta undeva în jur de ora 21:00.

De Ziua Naţională a României trupa va cânta la Alba Iulia, începând cu ora 19:30 în Latura de Vest a Cetăţii Alba Carolina. Imediat după concert va avea loc un spectacol cu lasere. După cum v-aţi dat seama, nu se plătesc bilete.

Pe 3 decembrie, în Sala Polivalentă din Cluj, veţi auzi toate hiturile formaţiei reorchestrate pe muzică simfonică. Concertul va începe de la ora 19 iar biletele costă 40 de lei la categoria I şi 20 de lei la categoria II. Toate încasările vor fi donate celor care au suferit după tragedia din Colectiv.

Pe scenă va urca şi orchestra Simona Strugaru Symphonics care numără aproximativ 50 de muzicieni. Biletele la categoria a doua se vor epuiza foarte curând, iar cele de la categoria I mai sunt câteva. Le puteţi cumpăra de pe eventim.ro şi de pe bilete.ro.

Un alt concert caritabil va fi susţinut pe 9 decembrie în Berăria H. Accesul se face pe baza unei jucări dar nu veţi fi refuzaţi dacă veţi aduce mai multe. Nu se taie bilete. Jucăriile vor fi donate orfelinatelor în preajma sărbătorilor. Media de anul trecut a fost de două jucări donate de persoană şi s-au strâns peste 5000 de jucări pe întreaga campanie.

Spectacolul va începe la ora 20:00 dar pentru a fi siguri că prindeţi loc vă puteţi face rezervare sau vă puteţi duce mai devreme.

Pe 10 decembrie, Voltaj se va întoarce în Cluj pentru a cânta la aniversarea celor 8 ani de activitate a centrului comercial Polus Center. Aniversarea va fi sărbătorită şi printr-un concert susţinut de Loredana Groza.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *