Vrei sa te insori cu mine

Vrei să te însori cu mine!?

628

Sandra Bullock este o şefă autoritară însă una de succes pe care patronii firmei manageriate de aceasta nu îşi doresc să o piardă. Din cauza unor probleme legate de imigraţie, se vede nevoită să improvizeze pentru a obţine cetăţenia americană, ea fiind canadiana. „Îl forţează” pe Ryan Reynolds, care joacă rolul secretarului obedient, să se căsătorească cu ea.

Bineînţeles, singurii care ştiu de acest aranjament sunt doar cei doi, care trebuie să se prefacă că sunt îndrăgostiţi. Acest lucru devine aproape imposibil când trebuie să îi viziteze familia lui Ryan, tocmai în Alaska. De aici işi extrage umorul filmul, mai ales că secretarul are în sfârşit ocazia de a îşi lua peste picior şefa.

Ca şi can-can, în viaţa reală, Ryan e canadian, iar Sandra e americancă.

Sunt sigur că aţi văzut filmul ăsta însă astăzi trebuia să vă recomand un film mai vechi, aşa că mi-am adus aminte de acesta. Nu e un film extraordinar însă are câteva merite şi nu e deloc plictisitor. Sandra Bullock a primit chiar şi o nominalizare la Globurile de Aur în 2010.

Dacă nu l-aţi văzut, îl puteţi lua în calcul. Scenariul e în regulă, filmul are o dinamică bună, iar umorul e moderat şi nu forţează nota. O bună parte din film se petrece în Alaska iar peisajele sunt superbe. În realitate, se pare că scenele respective au fost filmate în Boston, dar acest lucru nu cred că e atât de important.

Cred că se forţează nota cu un personaj care îndeplineşte pe rând atribuţiile de chelner, stripper şi preot. Probabil dacă rămânea la primele două calităţii era mai ok. Nu prea mai sunt multe lucruri de spus. Vă urez vizionare plăcută!

An: 2009 IMDb: 6,7 Regie: Anne Fletcher Cu: Ryan Reynolds, Sandra Bullock Gen: comedie, romantic
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *