Shanghai Disney Resort

Walt Disney Company va inaugura un parc de distracţii în China

230

Un nou parc de distracţii tematic va fi inaugurat de Disney vara aceasta în China. Walt Disney Company şi Shanghai Shendi Group au anunţat ieri că noul parc, ce se va numi Shanghai Disney Resort va fi deschis pe 16 iunie 2016.

Este primul de acest gen din China şi va avea un mixt de atracţii între cele obişnuite universului Disney dar şi unele adaptate populaţiei chineze şi asiatice. Vom avea un meniu alcătuit din poveştile cunoscute de toată planeta cu cele desprinse din cultura chineză şi pregătite pentru a fi descoperite de turiştii ce vor vizita parcul.

Va fi dotat cu şase terenuri tematice construite în jurul castelului Enchanted Storybook. Acestea se vor numi Insula Aventurilor, Grădinile Imaginaţiei, Bulevardul lui Mickey, Tărâmul Viitorului, Golful Comorilor şi Tărâmul Fanteziei.

Vor mai exista două hoteluri care se vor numi Shanghay Disneyland şi Toy Story. Vor fi amplasate magazine dar şi o zonă de recreere de 40 de hectare ce va cuprinde un lac, alei şi grădini.

De chinezi putem spune orice însă când vine vorba de construcţii ridicate de ei şi care atrag privirea întregii planete nu putem decât să aducem laude. Să ne amintim doar stadioanele construite pentru Jocurile Olimpice de la Beijing. Au băgat milioane de dolari în nişte arene care nu au avut decât un scop, acela de a găzdui Olimpiada. Ne putem aştepta ca Shanghai Disney Resort să fie la fel de grandios.

Site-ul e deja funcţional şi puteti afla mai multe informaţii de pe el. Adresa e shanghaidisneyresort.com/en. Momentan nu există imagini reale din parc dar vă puteţi face o idee uitându-vă pe cele proiectate pe calculator. Una dintre ele o puteţi vedea la începutul acestui articol.

Lângă parc mai există două obiective turistice care ar putea să vă intereseze. Puteţi vizita un parc ecologic în care există copaci de peste 100 de ani sau puteţi să vă plimbaţi prin “satul” Shanghai, o zonă comercială.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *