Warcraft. Începutul (2016)

1221

Vă spun încă de la început că nu am jucat niciodată Warcraft și am fost reticent atunci când am aflat că se va face și un film. Am văzut primul film, cel apărut anul acesta, și cred că s-au creat premizele unei noi serii de succes.

Nu mi s-a părut a fi doar un film care să captiveze prin efecte speciale. A avut o poveste care a dublat acest lucru, iar la final am regretat că face parte dintr-o serie. Aș fi vrut să văd totul odată și să nu mai aștept încă un an sau poate mai mult până să văd continuarea.

Povestea în sine nu este una excepțională însă scenele sunt bine dozate astfel încât cred că s-a obținut maxim din ce se putea obține.

Există un echilibru perfect între scenele de acțiune, cele care dramatizează povestea și cele care le susțin pe acestea.

Actorii joacă foarte bine. Nu i se poate reproșa nimănui nimic din acest punct de vedere. Mi se par ok atât scenariul cât și regia.

Orcii sunt desenați bine. Nu ai senzația că te uiți la un film cu buget redus. Au câteva carențe la mimică și nu se mișcă chiar atât de natural. Dacă ești captivat de film nu vei mai observa lucrurile ăstea.

Îmi e greu să găsesc puncte slabe dar asta nu înseamnă că Warcraft este un film perfect. Probabil fanii jocului vor fi foarte mulțumiți, pe când noi ceilalți vom rămâne doar mulțumiți.

Sinopsis Warcraft: Planeta Azeroth se confruntă cu o nouă ameninţare, poate chiar cu dispariţia ei, sau mai precis cu dispariţia vieţii de pe ea.

A fost locuită ani de-a randul de oameni însă aceştia fac cunoştinţă pentru prima dată cu orcii, o specie mult mai „capabilă” în lupte, condusă de un lider malefic, ce stăpâneşte magia neagră.

Am putea crede că este un film în care se luptă două tabere. De fapt, filmul este despre lupta împotriva magiei negre, care se hrăneşte cu vieţi. Dacă aceasta ar învinge, atunci ambele tabere ar fi în pericol.

An: 2016 IMDb: 7,1 Regie: Duncan Jones Cu: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Ruth Negga Gen: ficţiune, acţiune Durată: 123 de minute Ecran: 3D, Imax 3D
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *