Will Smith îi va lua locul lui Hugh Jackman

437

După ce în urmă cu câteva luni Hugh Jackman era anunţat ca făcând parte din distribuţia filmului Collateral Beauty, astăzi cei de la 20th Century Fox au anunţat că alături de Rooney Mara va juca Will Smith, care îl va înlocui pe primul.

Se pare că decizia a fost luată din cauza faptului că Jackman e prea aglomerat cu filmările următorului film din seria Wolverine, programat să apară pe marile ecrane pe 3 martie 2017. Plecarea acestuia nu e surprinzătoare pentru că oricum se zvonea că Johnny Deep urma să îi ia locul. Venirea lui Will Smith e însă o surpriză.

Acesta va juca rolul unui director de publicitate al unei companii din New Zork ce trăieşte o dramă personală. Colegii săi pun la cale un plan pentru a îl scoate din depresie. Acesta funcţionează dar nu la modul pe care îl aşteptau. Pe lângă cei doi actori, din distribuţie mai face parte Jason Segel, iar restul actorilor urmează a fi anunţati cât de curând.

Filmările urmează să înceapă peste două luni, în octombrie, iar scenariul a fost scris deja de Allan Loeb. Regia îi va aparţine lui Alfonso Gomez-Rejon.

Will Smith filmează în acest moment pentru Suicid Squad unde va juca alături de Jared Leto, Benn Afleck şi Viola Davis. Filmul va apărea în 2016.

Ultimul film terminat de actor este Concussion şi a semnat deja pentru The American Can. Există anumite zvonuri că va juca şi în Bad Boys 3.

Rooney Mara în The Girl With The Dragon Tattoo

Rooney Mara în The Girl With The Dragon Tattoo

Pe Rooney Mara o cunoaşteţi foarte probabil din The Girl With The Dragon Tattoo însă cu siguranţă nu va mai fi acea fată rebelă şi cu alură gotică. După acel film, cariera ei a explodat jucând în Pan, în The Secret Scripture şi terminând de curând filmările la alte două filme. În acest moment filmează pentru Blackbird unde o are colegă de platou pe Indira Varma.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *