Xena

Xena, prinţesa războinică va reveni pe ecrane

1208

Haideţi să începem ziua cu o veste bună! Xena, prinţesa războinică, va reveni pe micile ecrane, într-un nou serial. Nu este un zvon ci o certitudine. Abia acum am realizat că vechiul serial nu a fost la fel de apreciat de ceilalţi precum l-am văzut eu in urma cu 15 ani. E normal să fie aşa pentru că lucrurile sunt văzute diferit în funcţie de experienţa fiecăruia, de cultură şi alte chestii care vin odată cu vârsta.

Cu toate acestea cred că de vină pentru diferenţa de opinii este faptul că în anii 90 tehnica cinematografică nu era cea de acum iar publicul nu era atât de pretenţios. Din fericire, noul serial va fi cu totul altceva şi am toate datele să cred că va fi unul destul de competitiv la toate capitolele.

Printre scenariştii care vor scrie episoadele se va afla şi unul dintre câştigătorii EMMY, Javier Grillo-Marxuach. Acesta a stat în spatele unui alt serial celebru care a adunat milioane de telespectatori în faţa micilor ecrane. E vorba de Lost. Va fi şi producător executiv alături de Rob Tapert, unul dintre creatorii serialului, şi Sam Raimi, aflat şi el în spatele producţiei.

Rob Tapert este căsătorit cu Lucy Lawless, cea care a jucat-o pe Xena şi care se pare că nu va mai juca în noul serial, din primele informaţii. Producătorii sunt în căutarea unei noi eroine care să fie un mixt între vechea Xena şi Katniss Everdeen din The Hunger Games. Da, ştiu că vă gândiţi că Jennifer Lawrence e cea mai potrivită însă mă îndoiesc că ar fi dispusă să joace într-un serial, în acest moment.

Xena

Despre scenariu nu prea se ştie încă nimic dar cu siguranţă vom afla în curând pentru că se doreşte ca noul serial să fie produs anul viitor.

Xena, prinţesa războinică a apărut pe ecrane în septembrie 1995 iar primul sezon a avut 24 de episoade. Au urmat apoi alte cinci sezoane de câte 22 de episoade fiecare. Ultimul episod a avut premiera în iunie 2001.

Întreaga serie a fost gândită ca un spinoff al serialului Hercules: The Legendary Journeys şi a avut loc într-o lume supranaturală a Greciei antice. Xena a devenit foarte rapid un simbol al feminismului şi a rămas foarte mult timp aşa.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *