Zdob şi Zdub va avea concerte săptămâna asta în Bucureşti şi în Constanţa

427

Miercuri, 14 octombrie, cei de la Zdob şi Zdub vor ţine un concert în Hard Rock Cafe, de la ora 21:00.  Dacă veţi cumpăra bilet astăzi, veţi scoate din buzunar 70 de lei, pentru un loc în faţa scenei, dar în picioare. Urmăriţi pagina de Facebook a clubului pentru a vedea evoluţia preţurilor sau intraţi pe iabilet.ro, de unde puteţi chiar cumpăra.

Luna aceasta, în Hard Rock Cafe din Bucureşti vor mai cânta, Paula Seling, pe 16 octombrie, Smiley, pe 21, Hara, pe 22, Compact, pe 29, şi Bosquito pe 30.

Zdob şi Zdub va cânta săptămâna aceasta şi în Constanţa. Joi, 15 octombrie, moldovenii, vor susţine un concert în Club Doors. Evenimentul are scop caritabil, dorindu-se sprijinirea copiilor cu dizabilităţi din oraşul de la malul mării. Ora de începere este tot 21:00. Biletul costă 40 de lei şi poate fi cumpărat de la intrare.

Trupa din Chişinău s-a înfiinţat în 1994 şi de curând a aniversat 20 de ani de existenţă, prin concerte în România şi Moldova. În 2005, s-a clasat pe locul 6 la Eurovision, dar pentru o trupă ca Zdob şi Zdub, ăsta nu poate fi un etalon al valorii, care până la urmă e dată de miile de fani care plătesc bilete pentru a îi vedea în concerte.

Artiştii au în vedere un nou album din care să facă parte şi cea mai recent promovată melodie, La o margine de munte. Aceasta beneficiază de un videoclip despre care puteţi citi pe site!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *