Cafea Gratis este un proiect care a fost lansat pe 1 martie 2014. Scopul lui este acela de a servi drept ghid celor care vor să își petreacă un timp liber plăcut.

Când vorbim de timp liber ne referim deopotrivă la orele de după școală sau servici cât și despre concedii sau vacanțe.

Vă anunțăm ce concerte sau evenimente au loc în orașele din țară. Vă spunem care e părerea noastră despre anumite cărți, filme sau albume muzicale.

Pentru că suntem conștienți de faptul că părerile noastre ar putea să conteze mai puțin vă oferim și informații ferite de subiectivismul nostru și avem grijă să vă dăm de înțeles când ne spunem părerea sau nu.

Ce promovăm noi

Evident că nu putem cuprinde toate evenimentele din țară și nu putem scrie despre toate filmele, cărțile sau albumele muzicale. Așadar a trebuit să ne prioritizăm direcțiile.

Toate recenziile vor fi făcute doar la filme, cărți sau albume muzicale ce respectă criteriile minimale în ceea ce privește calitatea.

Vom scrie și despre filmele noi care nu ni se par că ar respecta criteriile de mai sus însă nu vom scrie recenzii ci le vom aborda în rubrica SINOPSIS.

De ce Cafea Gratis

Întrebarea ne este pusă destul de frecvent. Răspunsul de foarte multe ori e ca ”nu am fost inspirati” 🙂 . În realitate am căutat un cuvânt care să exprime ceva care să înglobeze tot ce vrem noi să transmitem. Acela e ENERGIE.

Pentru că domeniul nu era liber și pentru că ar fi creat confuzii am ajuns la Cafea Gratis. Evident, și acesta dă naștere unor confuzii. Nu suntem producători și nici distribuitori de cafea însă cu diferite ocazii vom da cafea gratis 🙂 .

Când facem asta!? În primul rând vrem să vă surprindem. În al doilea rând avem nevoie de suportul unor parteneri. Vrem să vă dăm cafea gratis în pub-uri, săli de cinema, concerte sau diferite evenimente.